top of page

ירושלים של סתיו ועתליה  

5.1.2019 | 19:00 | עין כרם 

עתליה וסתיו במטבח.jpg

סתיו ועתליה חברו יחד ליצור עבורכם ארוחה מוטרפת עם שתייה, אוירה, מוסיקה טובה והרבה נשמה.
 

סתיו נווה, זוכת אליפות ישראל בתחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל, בוגרת מסעדת מול ים, כתית ומסעדת פישולין שבניו יורק בעלת 2 כוכבי מישלן.‪ ‬


ועתליה עין מור,שפית בינלאומית וזוכת האוסקר העולמי לספרי קולינריה, חברו יחד ליצור עבורכם ארוחה מוטרפת עם שתייה, אוירה, מוסיקה טובה והרבה נשמה. 

סתיו ועתליה גדלו יחד בירושלים מאז גיל חמש (אולי שש), את קורס הבישול הראשון הם לקחו יחד ומאז התפצלו דרכיהן בעולם המקצועי אך הקשר החברי רק התעצם וכעת הן יוצרות את שיתוף הפעולה הראשון בארוחה יוצאת דופן!

הארוחה תתקיים בביתה היפיפה של עתליה בעין כרם, המשמש לארוחות עילית ולאירועים קולינריים מיוחדים. 

קוקטייל פתיחה



ג'ין, מיץ מלפפונים, ערער, עלי לואיזה, לימון על קליפתו



קבלת פנים



קציפת חציל קלוי וקבב ים על קעריות בצלים צרובים


כף סביצ'ה עם זרשק, ירוקים ואגוזים
 

עגבניה צרובה ואיולי בזיליקום על בויוס פרמזן עם שקד קלוי



מתחילות



.פתיח מהילדות

מרק חמציצים עם נתח אינטיאס וגריסיני


.שתי אהבותי

גבינת "עין כרם" וירקות קלויים עטופים במרוות ירושלים


.מים אל י-ם

פילה מוסר ים ברוטב פלפל קלוי, עגבניות ותרד, עם צ'יפס כרישה, גזר ומרווה


עצם העניין



.שירת הבריאה

שקדי עגל על פוקאצ'ה פריכה, קרם שום ודבש וסלט מעושן


.המצ'ומה של סבתא אינס

תבשיל חלקי פנים טריפולטאי עטוף בביגלה ירושלמי, ליד יוגורט עם סומק מהיער


.חמניה ירושלמית

קדרת לחי עגל וארטישוק ירושלמי עם אזוב מההרים, מח עצם, ותבשיל חיטה


סלט ירוקים, אשכוליות מהעץ, אגוזי לוז ווינגרט הדרים



מתוקות



.תותים בחום

מוס תות שדה על ביסקוויט שוקולד, תות בשוקולד, וקולי ריחן


.כנאפה המהפכ"ה

קדאיף משער שכם, אגסים מבושלים, גלידת יוגורט, צנובר מסוכר וקרם לימון


.2019

שוט שוקולד אספרסו, קקאו גרוס

מחיר לסועד 410 ₪ כולל הכל ועוד

מספר המקומות מוגבל מאד!
הרשמה מראש בלבד, בטלפון 052-4755167

את הארוחה ילוו יינות מהיקבים
< המקיפים את ירושלים

יקב סוסון ים
יקב ספרה
יקב פלאם
יקב אבנר

wine.jpg
atalia_logo_heb_small.jpg
  • Facebook Atalya
  • Instagram - Black Circle
nueva logo_edited.jpg
  • Facebook Nueva
bottom of page