המטבח הניסויי

אל דאגה - הניסוי הצליח

חגיגות העשור של עתליה ממשיכות והפעם היא מזמינה את שני חבריה הטובים ביותר  ​

לארוחת ולנטיינס דיי שבה יבשלו טעמים וזכרונות ילדות, מחווה לירושלים האחת והיחידה

חוגגים אהבה 

13.2.2020 | 19:00 | עין כרם 

עתליה עין מור

שפית בינלאומית וזוכת האוסקר העולמי לספרי קולינריה, בעלת המותג עתליה משנת 2010
מארחת לארוחות עילית, סדנאות ומובילת סיורים קולינריים בארץ ומחוצה לה

שאול פלוגה

.שבאיטליה APICIUS בוגר בית הספר
 במטבחים שונים מגיל 14 ולפני עשר שנים פתח את המסעדה המצליחה - פלוגי מטבח משפחתי בבינימינה
אוהב ומחובר למטבח האיטלקי

סתיו נווה

זוכת אליפות ישראל בתחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל, בוגרת מסעדת מול ים, כתית ומסעדת פישולין שבניו יורק בעלת 2 Nueva כוכבי מישלן. שף ובעלים של

איך זה שמכיתה אחת בבית ספר אחד יצאו שלושה שפים מצליחים?

אנחנו תולים את זה בטעמים האינסופיים של ירושלים. אחרי שנים של חברות למקצוע וחברות מחוץ למטבח, החלטנו להקשיב לאמא של עתליה ולהגיש לכם את "המטבח הניסויי", ארוחת מחווה לירושלים של פעם שמתבססת על הזכרונות והערגונות שלנו לטעמים של רחובות העיר שבה גדלנו. אמנם מרבית המקומות כבר לא קיימים, אבל הטעם הבלתי נשכח שלהם מלווה אותנו שנים. כמו גם בית הספר שלנו, שבו הכרנו, בית הספר הניסויי.

דרינק וקטנות

 

סולטאן סולימאן

קוקטייל ערק, רוזטה ותמרהינדי

מחווה למשקאות עזורא בשוק

 

השוק העיראקי

פלאפל תורמוס עם טחינה אדומה משער שכם

מחווה לצחקו, מסעדת העלית הראשונה במחנה יהודה

 

באב אל עמוד

בייגלה ירושלמי עם זעתר, קרם אפונים ירוקות, אזוב טרי

מחווה למאפיית אל אמין

 

פותחים שולחן

כנאפה של המלכים

סולת, גבינות של שי זלצר, ירקות קלויים, ריג'לה וחמציצים

מחווה לג'עפר מלך הכנאפה ולשי מלך הגבינות

 

קצת ים בעיר

קציצות לוקוס ופיניונס, לאבנה עם סומק מעין כרם, מטבוחה של אלוש

מחווה לגן העצמאות ולעליזה קובי שמילדות האכילה אותנו באוכל טעים

 

מנה יפה

קובה נבלוסיה ממולא מעורב ירושלמי עם מטבל קישק ויוגורט חם

מחווה לחיים פירו, ממציא המעורב הירושלמי ולמסעדת מורדוך שפתחו סניף בניסויי

 

לשם כך התכנסנו

כבר אמצע הלילה

עשתנור, שקדי עגל, קרם ארטישוק ירושלמי

מחווה לסטקיית חצות

 

חומוס בשר

טורטליני בקר, עם קרם חומוס חם

מחווה לסניף הפינתי של מסעדת פינתי האלמותית

 

סלמלמתק

אסאדו מהמעשנה עם גראטן תפו"א

מחווה לסופריטו של עזורה ולגראטן המושלם של גיליס

 

כל סוף הוא התחלה חדשה

רמה גבוהה

גלידת פיסטוק, שערות קדאיף, חציל מסוכר

מחווה למסעדת "המטבח של רמה"

 

כל הטוב הזה

צלחת פטיפורים- רוגלך מרציפן, עטייאף אגוזים, חלבה וריבת דלעת, סחלב עם שקדים מסוכרים

מחווה לירושלים האחת והיחידה על כל שווקיה ורחובותיה


מחיר לסועד 460 ₪ כולל הכל ועוד

מספר המקומות מוגבל מאד!
הרשמה מראש בלבד 

בטלפון 052-4755167

רבע מהכנסות הארוחה ייתרמו לעמותת תודעה

עמותת תודעה (ע"ר מהפך תודעתי) קיימת משנת 2002 ומפעילה תוכניות חינוכיות במטרה למנוע ניצול מיני, לסייע ביציאה ממעגל הזנות ולקדם אחריות אישית וחברתית בקרב בני ובנות נוער.

את הארוחה ילוו שפע יינות משובחים מיקב הבוטיק בר-מאור

יקב בר-מאור מאיזור היין הותיק בישראל, מתמחה בייצור יינות בשיטה מסורתית תוך התערבות מינימלית בתהליך עשיית היין ביקב

  • Facebook Nueva
  • Instagram Nueva
  • Facebook Palogi
  • Instagram Palogi
  • Facebook Atalya
  • Instagram Atalya