VEGAN V JERUSALEM AT ATALYA

12.4.2019 | 11:00 | עין כרם 

חמש שעות של שיכרון חושים וטעמים עם אביטל ועתליה

אהבה ממבט ראשון. 
מיד כשנפגשנו לראשונה, התאהבנו.

לא לקח יותר מכמה דקות עד שהחלטנו לצאת ביחד למסע קולינרי וליצור חוויה משותפת.

הלב הפתוח שלנו יצר מפגש של שתי שפיות עם נשמה עתיקה, שיבשלו עבורכם יום טעים במיוחד בכפר המהמם עין כרם.  
 

שפית אביטל סבג ושפית עתליה עין מור החליטו לעשות מעשה ולחבר את האהבה שלהן לאוכל, ולנגן אותה בדואט זורם עבורכם.

האירוח יתחיל בסיור ברחובות עין כרם אותו תוביל ילידת הכפר, עתליה עין מור, מיד לאחר שתגיש מתאבן שיפתח לנו את בלוטות הטעם.

לאחר הסיור נגיע לביתה של עתליה, בו נולדה וגדלה וכיום מארחת בו בכל יום קבוצות לארוחות, סדנאות ואירועים קולינריים.

נמשיך למשתה של 10 מנות אביביות מקומיות שכבר שנים אנו מחכות ליצור.
 

 סיור בכפר


 קרקר כוסמין עם קרם אפונה טריה וקצח
 

 מיני כריך מחמצת כוסמין עם פרוסת טופו קדיתא וירקות
 

אביב ירוק בבקבוק

המשתה

 מרק ערמונים בקרם קוקוס ופטריות בר

 אביב בצלחת. פול טרי, שום ירוק, שקדים ירוקים, חומוסים ואספרגוס על קרם סלק ואגוזי לוז

 מאפה שמרים טרי עוטף פסטו אזוב, תרד תורכי ושום קונפי עם לאבנה חמצמצה

 

שווארמה טופו אן על קרם ארטישוק ירושלמי

עלי בר ממולאים פריקה עם צנוברים וירוקים על קרם חציל מעושן

חריימה טבעוני ממרקש על שמיכת עגבניות מחייכות


מתוק מתוק
 

קדאיף בקולי לואיזה, קציפת קוקוס ופירות אביב

גלידת בננות פיסטוק


פלטה של שוקולד מרפא עם מזונות על והפתעות


חלווה של עתליה

מחיר ליחיד: 360 ₪

מחיר לזוג:   690 ₪

מספר המקומות מוגבל מאד!
הרשמה מראש בלבד, בטלפון 052-4755167

הארוחה תלווה ביינות משובחים של יקב טוליפ.

עתליה עין מור

  • Facebook Atalya
  • Instagram Atalya

עתליה נולדה וגדלה בכפר עין כרם, בו פיתחה את המותג 'עתליה' המאגד תחת קורתו אירועי קולינריה, סיורי אוכל-תרבות, סדנאות וארוחות המתקיימות בארץ ובעולם. 
מחברת הספר 'עין כרם לטייל ולבשל' שזכה במקום הראשון בעולם בתחרות ספרי הבישול - Gourmand World Cookbook Awards

כיום מארחת בבית הולדתה שבעין כרם. בבית זה יתקיים האירוע

atalia_logo_heb_small.jpg

אביטל סבג

  • Facebook Avital
  • Insatgram Avital

אמא גאה לחמישה בנים, מטפלת, מרצה ומורה לרפואה סינית עתיקה, נטורופתיה, זן קוראני, שפית של אוכל עונתי טבעוני. אוהבת לצייר באוכל ולהביא את החיבור של הטבע ועונות השנה לצלחת, ביצירתיות והנאה רבה.

מחברת רב המכר "חמש עונות במטבח- בישול טבעוני ברוח הזן"
וזוכת פרס ה-Next Generation Indie Book Awards לספרה המתורגם באנגלית.
כיום מארחת את האירועים והסדנאות במתחם האורבני שלה בשכונת צהלה ת"א

avital logo.jpg