top of page

הסיפור שלי

נולדתי וגדלתי בבית שבו אני מארחת כיום אורחים מכל רחבי העולם לארוחות עילית, סדנאות בישול ואפייה וכן סיורים קולינריים בירושלים ובמזרח כרתים. עין כרם הייתה ותמיד תהיה מקור ההשראה העיקרי שלי. כשהחלטתי לפתוח מקום משלי בשנת 2010, היה לי ברור שעין כרם הוא הכפר שיהווה את התפאורה. אחרי שנים רבות של בישול ואפייה שבאו ממקום פשוט של צורך ליצור, החלטתי לשלב את כל אהבותיי הגדולות ביותר: אוכל, עין כרם ואנשים. האהבה שלי לאירוח הביאה אותי לפתוח את ביתי לקהל הרחב ולהנות מהמגוון האנושי שמגיע לבקר אותי בכל יום ויום. הבישול בחר בי. כבר בגיל 9 היה לי ברור לחלוטין מה אעשה כשאהיה גדולה. בגיל 16 התחלתי להתפרנס מהתחביב ולאחר מספר שנות עבודה במטבחים, הלכתי ללמוד את הפלא. כיום, אחרי שהעסק פעיל ומצליח כבר שנים רבות, אני יכולה לומר שהלמידה, הכמיהה וההתרגשות הם יומיומיים, וממלאים אותי בחדוות יצירה אמיתית, שבאה מהלב.
לפרטים נוספים והזמנת מקום לחצו כאן 

Atalya - עתליה
bottom of page